BIST 10.521
DOLAR 32,24
EURO 34,90
ALTIN 2.428,68
HABER /  DÜNYA

Mısır'da katliamın en açık görüntüsü

Mısır'da katliamcı ordu kadın çocuk demeden sivilleri katlediyor. Ordunun saçtığı ateş bir kız öğrencinin canını alıyor. İşte o anlar;

Abone ol

İNTERNET HABER / Mısır'da dün gerçekleşen kanlı saldırıda cuntanın askerlerinin rastgele ateş etmesi sonucu yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bildiriliyor. İşte bu görüntü kadın, çocuk demeden sivillerin nasıl katledildiğini gözler önüne seriyor.

Mısır'da ordunun dün sabah başlattığı operasyon sonucu yüzlerce sivil hayatını kaybetti, binlerce de yaralı olduğu öğrenildi.

Cunta yönetiminin katliamı gizlemek için medyaya yönelik uyguladığı sansür yüzünden olayların yaşandığı yerlerden sağlıklı bilgi alınamıyor. Ancak halkın kendi çabalarıyla telefon ve video kameralardan çektiği görüntüler vahşetin boyutunu ortaya koymaya yetiyor.

İşte o görüntülerden biri dün Adeviyye Meydanında çekildi. Ordunun meydana girmesinin ardından sağa sola rast gele açtığı görülen videoda, o sırada bir kız öğrenci bir taraftan mermilerden kaçmaya, diğer taraftan da yaşananları kamerasına çekmeye çalışırken nereden geldiği belli olmayan bir mermiyle yere yığılıyor ve oracıkta can veriyor.

İşte o dehşet anları anbean kameraya böyle yansıyor: