BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Mira Kurtköy'de yaşam başlıyor

Kurtköy'de Beşyıldız Grubu'nun hayata geçirmekte olduğu Mira Kurtköy projesi zengin sosyal donatıları ,ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Abone ol

Beşyıldız Grubu'nun Kurtköy'de 26 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ettiği Mira Kurtköy projesinde toplam 32 villa ve 303 daire yer alıyor.

Yüzde 82'si yeşle ayrılan projede 1+1'den 3+1'e 15 farklı büyüklüklerde 15 farklı daire alternatifi, 800 metrekarelik yüzme havuzu, 85 metrekarelik çocuk havuzu, açık hava pilates alanı, basketbol-voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları, özel otopark alanları bulunuyor.

emlak.jpg

Ayrıca projede içerisinde dinlenme ve toplantı salonları, çok amaçlı spor salonu, kardiyo ve fitness alanı, siteye özel kreş, kapalı havuz, sauna, bilardo, masa tenisi ve Coffee Corner'ın yer aldığı 1.050 metrekare kapalı alana sahip MiraClub, bulunuyor. Tüm Mira Kurtköy sakinleirnin ortak malı olan MiraClub, tapulara da tescil ediliyor.

Mira Kurtköy Teslim Tarihi

Yaşamın 5 ay sonra başlayacağı Mira Kurtköy projesinde daireler ankastre fırın, ocak, davlumbaz ve vestiyer ile birlikte teslim edilecek.