BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  GÜNCEL

Minik taraftar kurtarılamadı!

Kanserden ölen minik taraftar son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

Kansere karşı verdiği yaşam mücadelesiyle sanat, siyaset ve spor dünyasını bir araya getiren 9 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Emir Efe Sürekoğlu dün akşam hayatını kaybetti.

Minik taraftar, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında T hücreli ALL kanseri tanısı konan Emir Efe Sürekoğlu, 3 yaşından bu yana lösemi tedavisi görüyordu.

Tedavisi devam eden Emir Efe’ye 1,5 ay içinde uygun ilik bulunması gerekiyordu. Ailesinin kendi imkanları ile ilik aramalarına rağmen sonuç alınamadı. Minik Efe dün akşam saatlerinde ise hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYA DESTEK VERDİ

Fenerbahçe taraftarı olan Efe’ye siyaset, spor, sanat camiasından bir çok isim ve taraftar grupları sosyal medyadan destek verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, basketbolcu Hidayet Türkoğlu, FB'nin kalecisi Volkan Demirel, sanatçılar ve taraftar grupları, Twitter'da #MinikEfeilikArıyor başlığı altında konuya dikkat çekmişti.

Minik Efe için bugün, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye minik Efe’nin ailesi, yakınları, sevenleri ve bazı taraftarlar katıldı. Namazının ardından Efe’nin cenazesi Kavaklı Mezarlığı'nda defnedildi.