BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Minik Efe hayata tutunamadı

Uygun ilik bulunması için birçok ünlü ismin de destek olduğu 9 yaşındaki Emir Efe dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti...

Abone ol

6 yıl önce lösemiye yakalanmasıyla hayat mücadelesine çok erken başlayan ve 1.5 ay içinde ilik nakli olması gereken minik Emir Efe yaşam şavaşını kaybetti.

Bundan tam 9 yıl önce dünyaya geldi. Gülen gözleri ile hayatın ta kendisiydi. Ancak doğumundan 3 yıl sonra Emir Efe'nin hayatı, kan kanseri yani lösemiyle sarsıldı. Dünyalar tatlısı Efe, küçük bedeniyle büyük bir hayat sınavına başladı. Tam 6 yıl boyunca hastane ile ev arasında yaşadı. Her defasında kanseri alt etmeyi başardı ancak son mücadelesinde doktorların 1.5 ay gibi kısa bir süre içinde ilik nakli olması gerektiğini söylediği Efe aramızdan ayrıldı.

Siyaset, spor ve sanat camiasından bir çok tanınmış isim, taraftar grupları, 1.5 ay içinde ilik nakli olması gereken Fenerbahçe taraftarı Emir Efe'ye sosyal medyadan destek vermişti. Suat Kılıç, Hidayet Türkoğlu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Sezer Öztürk, Bengü ve Fettah Can, Twitter'da #MinikEfeilikArıyor başlığı altında konuya dikkat çekmeye çalışmıştı.

Emir Efe'ye uygun iliğin bulunması için başlatılan kampanya amacına ulaşamadı küçük Efe aramızdan ayrıldı.