BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.515,18
HABER /  GÜNCEL

Milliyet'in manşeti TRT'yi çıldırttı!

Milliyet'in 'Katil Ağca'ya TRT şefkati' manşeti TRT'yi adeta çıldırttı. TRT 1 ana haberde Milliyet ve Doğan Grubu topa tutuldu...

Abone ol

TRT Haber'in Mehmet Ali Ağca'yı ekrana çıkartmasıyla başlayana tartışma genişleyerek sürüyor. TRT 1 ana haber bülteni medyadaki Ağca tepkilerine geniş bir yer verildi, Doğan Grubu topa tutuldu.

DOĞAN GRUBU'NDAN YAYLIM ATEŞİ

TRT Haber'de yayınlanan Ağca röportajı ilginç bir şekilde TRT ile Doğan Grubu arasında bir gerilim konusu oldu. Milliyet, o yayını 'Katil Ağca'ya TRT şefkati' manşetiyle hedef almıştı.

Özışık'ın yazısı TRT ekranında

TRT, Gazeteci-yazar Hadi Özışık'ın yazısına dikkat çekti. "TRT2, yaklaşık bir yıl önce, özel televizyonlarla rekabet edebilmek için, TRT Haber'e dönüştürüldü. CNN Türk, Habertürk, 24 ve NTV neyse, TRT Haber de o.. Yaptıkları iş aynı! O zaman biz neyi tartışıyoruz?

Rıdvan Memi'yi Ağca'yı ekrana çıkardı diye niçin taşlıyoruz? TRT Haber, yılın röportajını gerçekleştirdi diye neden ağlaşıyoruz? Nedir derdiniz kardeşler?"

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre TRT 1 ana haber bülteninde Milliyet'in manşetine özel bir yer ayrıldı ve adeta Doğan Grubu'na savaş açıldı.

SİZ YAPINCA MI DOĞRU

Doğan Grubu bünyesinde çalışan gazetecilerin, PKK yöneticileriyle yaptıkları röportajların teker teker hatırlatıldığı haberde 'TRT yapınca yanlış siz yapınca mı doğru' diye soruldu. TRT, eleştirileri Milliyet gazetesi özelinde değil bir bütün olarak Doğan Grubu'na yönelterek adeta savaş ilan etti.


  

İŞTE TRT'NİN MİLLİYET GAZETESİ'NE CEVABI