BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Milli takım Milli Kargo ile Dünya Kupası yolunda!

Türkiye’yi yurt dışında en iyi şekilde temsil etme misyonuyla yürüyen Millî Takım ve PTT A.Ş. bu misyona yönelik büyük bir işbirliği protokolüne imza attı.

Abone ol

Millî Futbol Takımımız, uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil ediyor. 26 Ekim 1923 tarihinden bu yana sahalarda boy gösteren Millî Takımımız, FIFA Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da göğsümüzü kabartacak derecelere imza attı.

Millî Takım denince akan sular duruyor. Çünkü göğsünde ay-yıldız taşıyan Millî Takım oyuncularımız, Türkiye’nin yurt dışındaki temsilcileri. Ülkemize haberleşme anlamında “ilk”leri yaşatmış millî kurumumuz PTT A.Ş. de Türkiye’nin bir başka gurur kaynağı. İki asra yakın tecrübesiyle vatandaşlara haberleşmenin yanı sıra kargo, bankacılık, e-ticaret, sigortacılık gibi alanlarda da kaliteli hizmet sunan PTT A.Ş., bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye’mizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etme misyonuyla yürüyen Millî Takım ve PTT A.Ş. bu misyona yönelik büyük bir işbirliği protokolüne imza attı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Kenan Bozgeyik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim’in de katıldığı, “Millî Takım Millî Kargo ile Dünya Kupası Yolunda” başlığıyla düzenlenen imza töreni, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Protokole göre PTT A.Ş., Millî Takımlar ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmî kargo tedarikçisi oldu.

ptt