BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,51
ALTIN 2.376,25
HABER /  POLİTİKA

Millet sizi çaresizlikten seçti

DP lideri Ağar, "Millet sizi kendi çaresizliğinden iktidar yaptı" dedi.

Abone ol

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Millet sizi kendi vicdanlarından, kendi sofralarından, kendi çaresizliğinden iktidar yaptı. Siz milletin yanında duracağınıza, gittiniz zengin sofralarında yanaşma olmayı tercih ettiniz" dedi.

Ağar, Ordu'da düzenlenen mitingde, İstanbul Çağlayan'da düzenledikleri mitingin bazı çevreler tarafından küçük gösterilmek istendiğini ifade ederek, "Hükümetin emrindeki birileri mitingi vesikalık fotoğraf gibi göstermek istedi" diye konuştu.

Milletin parasıyla, milletin gücüyle eline kuvvet geçirenlerin bunu şahsi iktidarları için kullanamayacaklarını belirten Ağar, şöyle konuştu:

"Her gün gazetelerde bir bakanın, bir parti yöneticisinin, bir başkanın yakınları ya belediye ihalelerinin altından çıkıyor ya da devlet ihalelerinin altından çıkıyor. Siyaset yoluyla zenginleşmenin hesabı nasıl sorulacaksa, herkes görecek."

AK Parti'nin hesap sorma vaadiyle iktidara geldiğini anlatan Ağar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hemşehrim git, bu milletin parasını pulunu haramda harcayanlardan hesap sor. Biz devleti soymadık, ihale dağıtmadık. Devletin bir staj yeri olmadığını hep söyleyerek geldik. Millet size bir şans tanıdı. Millet sizi kendi vicdanlarından, kendi sofralarından, kendi çaresizliğinden iktidar yaptı. Siz milletin yanında duracağınıza, gittiniz zengin sofralarında yanaşma olmayı tercih ettiniz."