BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.420,24
HABER /  SPOR

Milan Tanju Çolaka emanet

Tanju Çolak, Milan'ın 47 ülkede faaliyetteki altyapı organizasyonunun Türkiye ayağını yönetecek...

Abone ol

Türk futbolunun unutulmaz ismi, Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Türkiye’de yine bir ilke imza atıp, Milan için futbolcu seçecek! İtalyan devi Milan, ufak yaştaki futbol tutkunlarına ulaşabilmesi için düzenlediği ve bugüne dek 47 ülkede faaliyet gösteren projenin Türkiye ayağı, Çolak’a emanet.

Medical Park desteğiyle 16-27 Haziran tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Milan Junior Camp’a 6-16 yaş arasındaki kız erkek tüm çocuklar katılabilecek. Kurs programının İtalya’dan gelen Milan’ın genç takım koçları tarafından yönetileceği bildirilirken, başarılı olan 6 çocuk ise İtalya San Siro Stadı’nda dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocuklarla buluşarek, Milan’lı futbolcularla tanışma ve kulüpte futbol oynama imkanı bulacak.

AC Milan Halkla İlişkiler Müdürü Danielle Massaro konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında “Türk çocuklarına yeteneklerini gösterme ve Milan forması giyme şansı sunuyoruz” derken, kayıt yaptırmak isteyenler ‘0216.6804949’ telefon nuraması ve ‘www.mjcistanbul.com’ internet adresinden Turnuvaya katılabilecek. Kamp ücreti ise 800 YTL. (VATAN)