BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MHPnin Ürgüp adayı Ahmet Öcal

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında bazı belediye başkan adaylarını tanıttı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında bazı belediye başkan adaylarını tanıttı.

MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP İl Başkanı Mehmet Varol ile belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Toplantı da konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Varol, MHP olarak Nevşehir'in genelinde bulunan bütün belediye başkanlıklarına talip olduklarını dile getirirken, aday belirleme çalışmalarında büyük bir titizlik içerisinde olduklarını söyledi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de seçim gezilerinde sık sık dile getirdiği gibi 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin AK Parti'nin yurt genelinde eriyişinin bir göstergesi olması nedeniyle önemli olduğunu dile getirdi. Bu nedenle MHP'nin Türkiye genelinde alacağı oyun büyük önem taşıdığına dikkat çeken Didinmez, "Sayın Genel Başkanımızın seçim gezilerinde sık sık ifade ettiği bir konu var. Bu yerel seçimler özellikle AK Parti'nin Türkiye genelinde alacağı oy ve AK Parti'nin eriyişinin ortaya konulması açısından büyük önem taşıyor. Partililerimizin seçime bu gözle bakmasını istiyoruz" dedi.

MHP'nin Ürgüp Belediye Başkan adayı Ahmet Öcal da, MHP'nin kuruluşunun 40. yıldönümü nedeniyle yerel seçimlerin ayrı bir önem kazandığına dikkat çekti. Öcal, "Ürgüp'te MHP olarak vatandaşın nazarında ibreyi kendi lehimize çevirmeyi hedefliyoruz. Üç hilali sadece Ürgüp'te değil Türkiye genelinde zirveye taşımanın amacındayız. Bu gururu seçim sonucunda hep birlikte paylaşmanın onurunu yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Ortahisar Belde Belediye Başkan adayı Erdal Ünsalan, Başdere Belde Belediye Başkan adayı Şaban Ulusoy ve Aksalur Belediye Başkan adayı Mustafa Tezcan'ın da birer konuşma yaptığı toplantı, yapılan tanıtımın ardından son buldu.