BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  GÜNCEL

MHP'li vekil Brunson'un tahliyesini topa tuttu! Ahmet Hakan coştu...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Rahip Brunson'un tahliye edilmesini adeta topa tuttu. Enginyurt'un getirdiği eleştiriler, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı coşturdu, "MHP’li Cemal Enginyurt ‘bam bam bam’ yaptı" başlığı attı.

Abone ol

FETÖ ve PKK'ya yardım, casusluk gibi suçlardan tutuklu yargılanırken 3 yıl hapis cezası verilip tahliye edilen ve ABD'ye giden Papaz Brunson olayına MHP kanadından eleştiriler gelmeye devam ediyor. MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, "Amerika’yı protesto edeceğiz diye iPhone’u kırdık, Brunson uçağa binip gitti. (...) Kaldık ya la ortada, iPhone’umu verin!" paylaşımı yaptı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Enginyurt'un bu tepkisini çok beğendi. 

TAKTİK MAKTİK YOK BAM BAM BAM... İşte Ahmet Hakan'ın MHP’li Cemal Enginyurt ‘bam bam bam’ yaptı" başlıklı yazısı ve o yazıdaki coşkusu...

İktidar blokunda yer alan herkesler “Durumu nasıl kurtarabiliriz acaba” diye çırpınırken... MHP’li milletvekili Cemal Enginyurt, taktik maktik gözetmeden “bam bam bam”yaptı.

IPHONE'UMU VERİN... Şunların hepsi onun cümleleri:
- Amerika’yı protesto edeceğiz diye iPhone’u kırdık, Brunson uçağa binip gitti.
- Amerika’yla aramın açıldığına mı yanayım, giden iPhone’a mı üzüleyim, ajan Brunson’ın serbest kalmasına mı kızayım?
- Kaldık ya la ortada, iPhone’umu verin!

ENGİNYURT ÜZERİNDEN İKTİDARI ELEŞTİRDİ... MHP’li Cemal Enginyurt’un... Bu gayet hesapsız, bu süper taktiksiz, bu müthiş stratejisiz çıkışı... İktidar blokundan gelen...
- Ama biz de Trump’ı bayağı oyaladık ha!
- Ama rahibi hemen vermedik ha!
- Ama Trump da sayemizde sevindirik oldu ha!
Türü çıkışların hepsinden...
- Bin kat daha dürüst!
- Bin kat daha samimi!
- Bin kat daha hasbi!
- Bin kat daha kıymetli!
- Bin kat daha sahici!