BIST 10.075
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,42
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li üyeye saldıranlar yakalandı

MHP'li Meclis Üyesi'ne saldıranlar yakalandı

Abone ol
Manisa Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Mazlum Yüzgider (41) ve esnaf arkadaşı Hasan Döşemeci'yi (60) pompalı tüfekle yaraladığı iddia edilen şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olay sonrası Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin sıkı takibi sonucu S.O (28) ve A.S (22) yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan, olayın duyulmasının ardından MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Laçalar, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz ve Milletvekili adayları Sümer Oral, Erkan Akçay, MHP'li Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleri, Yüzgider ve Döşemeci'nin yakınları, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine gelerek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

MHP İl Başkanı Uğur Üncü, yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek ''Bunun arkasında birilerinin olup olmadığının bilmiyoruz. Polisin olay ile ilgili olarak sürdürdüğü soruşturmanın tamamlanmasını bekliyoruz. Saldırıyı yapanların da bir an önce adaletin huzuruna çıkarılmasını istiyoruz'' dedi.

Mazlum Yüzgider'in ameliyattan çıkarak yoğun bakıma alındığı, Hasan Döşemeci'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Manisa Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Mazlum Yüzgider ve market işleten esnaf arkadaşı Hasan Döşemeci, Döşemeci'nin Doğu Caddesi Çocuk Hastanesi kavşağı yakınlarındaki dükkanı önünde otururken, sokaktan yürüyerek gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğramış, Yüzgider ve Döşemeci ağır yaralanarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.