BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Türkkan twitter'dan bombaladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, polislerin gözaltına alındığı operasyonla ilgili hükümeti twitter'dan bombaladı.

Abone ol
17 ve 25 Aralık operasyonu sonrası gündeme gelen "paralel yapı" iddialarıyla ilgili olarak İstanbul ve Ankara'da yürütülen operasyonlara tepkiler sürüyor. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, twitter'daki hesabından hükümete yüklendi, iktidarın hırsızlık ve zulümle anılacağını iddia etti. İşte Türkkan'ın o sözleri;
 
Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Ne yolla, ne köprüyle; yolsuzlukla, hırsızlıkla, zulümle anılacaksınız." ifadelerini kullandı.
 
"Polisin hırsız peşine düşmesine alışkınız da hırsız, polisin peşine düşünce bir tuhaf olduk." diyen Türkkan, şöyle devam etti:

"Kim zulüm görüyorsa yanında, kim zulmediyorsa karşısında oldum hep. Bugün de öyle. Zalimin de, mazlumun da kimliğini sormam. İktidar'ın gündem değiştirme çabalarına geçit vermeyin.

- Türkiye'nin gündemi belli: Ya Diktatör seçeceğiz, ya Cumhurbaşkanı. Sandığa gidin, Diktatör'e fırsat vermeyin.

- Hatırlayın; 'orospuyla memurun bahşişini peşin vereceksin' diyen İranlı Reza Zarrab yalıda gözaltına alındı.

- Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan, hırsızlıkları ortaya çıkaran polisler, 80 metrekarelik lojmanlarda gözaltına alındı.

- 'Senin önüne yatarım Reza' diyen Bakanın oğlu Ritz'deki rezidansında, diğerleri yine birbirinden lüks villalarda gözaltına alındı.

- Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan bekar polis memurları ise şehrin kenar mahallelerindeki bekar evlerinde.

- Bakan çocuklarının evinden para sayma makineleri çıktı. Polis memurlarının cüzdanlarında ödenmemiş su elektrik faturaları çıktı.

- Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda Bakan, çocuğunu arayıp 'Evde ne kadar var' diye sorup, '3-5 kuruş, 1 Trilyon civarı para var' cevabını aldı.

- Bugün gözaltına alınan polislere babaları, anneleri, 'Başını dik tut, sen hırsızlık yapmadın' diye aradı."

112.20140722194237.jpg