BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den disiplin cezası

MHP Isparta Merkez İlçe Yönetimi, parti disiplinine uymadıkları gerekçesiyle 2 belediye meclis üyesini disipline sevk etti.

Abone ol

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, meclis üyeleri Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci'nin parti disiplinine uymadıkları gerekçesiyle merkez ilçe yönetimi tarafından disipline sevk edildiğini açıkladı. Bestelci ve Kalem bir süre önce Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile karşı karşıya gelmişti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Bestelci ve Kalem'in parti lehine olan kararlara uymadıklarını ileri sürdü. Her iki meclis üyelerini de daha önce uyarı verildiğini belirten Pala, Bestelci ve Kalem'in MHP gömleğine uygun hareket etmediğini ifade etti. Pala, iki meclis üyesinin durumlarıyla ilgili kararı il disiplin kurulunun karar vereceğini kaydetti.

"BİR YANLIŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Belediye Meclis üyesi Seyfettin Kalem, şu ana kadar disiplin kuruluna sevk edildiğine dair kendisine resmi yazı gelmediğini söyledi. MHP'nin birinci sıra belediye meclis üyesi olduğunu hatırlatan Kalem, "Tek düsturum Isparta'ya yanlış yapmamak, yapanlarla mücadele etmektir. Isparta için elimden gelen bilgi birikimimi, tecrübemi hem partim hem de Isparta'ya aktarmak. Bunun için çalışıyorum. Disiplin kurulundan bir yazı gelirse gereken savunmayı yaparım. Bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum." dedi.