BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
MHP

MHP'de Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy için ihraç talebi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Semih Yalçın, Hatay-Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

MHP'li Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ihraç istemiyle partisinin disiplin kuruluna sevk edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Toksoy'un, ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

YAŞAR TOKSOY KİMDİR?

09.08.1961 tarihinde Hatay Dörtyol'da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Kuzuculu Mahallesinde tamamlayarak Dörtyol Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü 1. ve 2. sınıfları da aynı okulda okuyup daha sonra Adana Fatih Ticaret Lisesinden mezun oldu. 1990-1995 yılları arasında İ.D.Ç. Kamu Çalışanları Vakfında çalışma hayatına başlayıp, daha sonra Dörtyol Belediyesine geçiş yaptı.

Uzun yıllar Dörtyol Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve değişik görevlerde çalıştı. Görevinden istifa ederek, 2009 Mahalli İdareler seçiminde Kuzuculu Belediye Başkanı seçildi. Kuzuculu Belediyesinde kısa sürede başta Kuzuculu olmak üzere Dörtyol'un ve Hatay'ın tüm ilçelerine örnek bir Belediyecilik hizmeti sergileyen Yaşar Toksoy, 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Dörtyol Belediye Başkanı seçildi.

Evli ve 4 çocuk babası olup orta dereceli İngilizce bilmektedir.

Sitene Ekle