BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
POLİTİKA

Deniz Baykal Meclis'te yemin etti

ANTALYA Milletvekili Deniz Baykal, 2 yıl sonra önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında ilk kez bugün Meclis Genel Kurulu'nda yemin etti. Baykal yemin töreni için Genle Kurul salonuna tekerlikli sandalye ile geldi.

CHP Antalya Milletvekili Baykal, sağlık sorunları nedeniyle ertelenen milletvekili yemini yapıldı. Baykal yemin töreni için Genle Kurul salonuna tekerlikli sandalye ile geldi. TBMM Genel Kurulu’na yaşadığı olay sonrasında ilk kez katılan Baykal, yemin ettikten sonra Meclis'ten ayrıldı.

TBMM'deki partilerin grup başkan vekilleri tek tek söz alıp Deniz Baykal'ın geri dönmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. AK Parti adına söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı yaptığı konuşmada ''Sayın Baykal çok saygın bir kişi çeşitli görevlerde bulundu. Türkiye siyaseti Baykal'ın fikirlerinden elerştirilerinden faydalandı. Kendisiner tekrar hoş gediniz diyorum'' dedi.

Kızı Deniz Baykal'ın tedavisinin 1 Nisan tarihinde tamamlanacağını ve hastaneden kaburcu olacağını açıkladı. Aslı Baykal'ın verdiği bilgiye göre Deniz Baykal, taburcu olduktan sonra Antalya'ya gidecek. Baykal Kepez ilçesinde ormanlık alan içinde bulunan Duacı Köyü'ndeki evinde dinlenecek. 

Sitene Ekle