BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
GÜNCEL

Erdoğan: "Şimdiki kuyruk yokluk kuyruğu değil, bereket kuyruğu, varlık kuyruğu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde konuştu. Fiyatların düşmemesi halinde TESK ve TESKOMB ile masaya oturacaklarını söyledi. Tanzim kuyruğu eleştirisine de cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde tanzim satışlar ve yapılan kuyrul eleştirileri vardı. 2 türlü kuyruk olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Geçenlerde patates soğan sivri biber oyunu yaptılar. Tanzim satışları kurduk mu? 31 Mart'ta kadar bu iş düzeldi düzeldi... TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) ile masaya oturacağız onlarla bu satışları yapacağız gerekirse ürün çeşitlerini de arrtıracağız.

Bizim derdimiz en uygun fiyatla vatandaşa getirmek. Kim buna serbest piyasa diyorsa gelsin külahıma anlatsıın. 

YOKLUK DEĞİL BEREKET KUYRUĞU 2 tür kuyruk vardır. Biri yokluk kuyruğu. Ekmek kuyruklarını bilirler yağ kuruğu vardı. Şimdiki kuyruk yokluk kuyruğu değil bereket kuyruğu fırsatçılara ders verme kuyruğu.

O GÜNLERE SON VERDİK Medya patronlaın bakan başbakan belirledik o günlere son verdik. IMF'ın başkanı ile Davos'ta konuşuyoruz kendisine Türkiye'nin başbakanı benim siz değilsinzi. Sizn görevini aranızı tahsil etmekdir. Ne oldu o IMF başkanlığında çekipi gitti bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı olduk. Cumhuriyet mitingleri üzerinden bunlar darbe çığırtkanlığında hadlerini  bildirdik mi? "

Sitene Ekle