BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Mevlüt Uysal, yeni yıla Büyükçekmece'de girdi

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni yıl öncesi Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne ve İstanbul İtfaiyesi Mimar Sinan İtfaiye İstasyonu’na ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni yıl öncesi Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne ve İstanbul İtfaiyesi Mimar Sinan İtfaiye İstasyonu’na ziyaretlerde bulundu.

HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ Başkan Uysal’ın yeni yıl öncesi ziyaretlerinin ilk durağı Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi oldu. Hastane yetkilileri ve tüm sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik eden Uysal, daha sonra hastaları tek tek ziyaret etti. Çocuk Kliniği’nde muayene edilen çocuklarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Tedavi gören vatandaşları odalarında ziyaret edip doktorlardan bilgi aldı. Koa hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Emekli Matematik Öğretmeni Abdullah Haktan Kaçmaz, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Hainleri ıslah etsin. Ziyaretinizden de çok memnun oldum. Teşekkür ediyorum” dedi. Henüz 1 aylık olan Sümeyye bebeğe hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyerek günün anısına hediye takdim etti. Halep’ten gelerek Türkiye’ye sığınan Suriyeli ailenin 7 yaşındaki çocuğu Muhammed Dehlun’a geçmiş olsun dileklerini iletip oyuncak hediye etti. Refakatçilerin de yeni yılını kutlayarak çiçek takdim etti.

Sitene Ekle