BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  GÜNCEL

Metro bu hatlarda çalışmıyor dikkat!

Hava koşullarından dolayı Bağcılar Kabataş hafif metro hattında arıza meydana geldi, seferler durduruldu.

Abone ol

İBB kar yağışı açıklamasında, hava şartlarından dolayı Bağcılar-Kabataş hafif metro hattında saat 06.10'da enerji arızası nedeniyle Güneştepe-Bağcılar arası seferler yapılamadığını açıkladı.

İLÇE BELEDİYELERİNE TUZ TAKVİYESİ

Açıklamada, "Meteoroloji tahminlerine göre İstanbul'da dün gün boyu devam eden kar yağışı etkisini gecede gösterdi. Anadolu Yakasında yoğun şekilde görülen kar yağışı sabah saatlerinde etkisini yitirdi. Gece havanın daha da soğumasıyla birlikte yollarda gizli buzlanmalar oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler gece boyunca aşırı yağış ve gizli buzlanmaya karşı ana arterler başta olmak üzere köprüler, viyadükler, bağlantı yolları tem ve E-5'te tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını sürdürdü. İhtiyaç halinde ilçe belediyelerine tuz takviyesi yapıldı" denildi.

 metro-kar-seferler-durdu.jpg

GÜNEŞTEPE-BAĞCILAR ARASI SEFERLER YAPILAMIYOR

Ulaşımla ilgili bilgilerde verilirken sürücülerden kış lastiği kullanmaları istendi. Açıklamada, "İSTAÇ, Atık Yönetimi Müdürlüğü, Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, kaldırım ve yaya üst geçitleri, otobüs durakları, Vapur iskelelerinde elle kar temizliği yaptı. Metrobüs sabaha kadar sorunsuz seferlerine devam etti. İstanbul'da sabah saatlerinde olan üstü bir trafik sıkışıklığı yaşanmadı. Bağcılar-Kabataş hafif metro hattında saat 06.10'da enerji arızası nedeniyle Güneştepe-Bağcılar arası seferler yapılamıyor" ifadeleri yeraldı.