BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojinin saatlik hava tahminine bakın! Üsküdar sular içinde

İSTANBUL için Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü şiddekli yağış alarmı verdi. Üsküdar şimdiden selle boğuşurken saat 15.00-18.00 arası daha da kötü olacak.

Abone ol

İSTANBUL 'da beklenen sağanak yağış erken vurdu. Üsküdar'dan gelen görüntülerde ana caddelerin sular altında kaldığı görülüyor. Meteorolojinin sitesinden güncellediği son hava durumu tahminine göre 15.00 ile 18.00 arasında bir şiddetli yağış dalgası daha görülecek.

Gök gürültülü sağanak yağış mesai bitimine denk düşeceği için tedbirli olmakta fayda var. Meteorolojinin sitesinde yayınladığı saatlik hava durumu tahmini şöyle:


Üsküdar'da caddeleri sel bastı

Üsküdar Harem sahil yolunda aniden bastıran yağmur sele neden oldu. Şiddetli yağış nedeniyle göle dönen yolda sürücüler zor anlar yaşadı.

Yağmur bulutların gökyüzünü kaplamasıyla kararan hava görüş mesafesini de düşürünce sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. 

Saat 15.00 ile 18.00 arasındaki yeni yağış dalgasının İstanbul'da yeni sel baskınlarına sebep olabileceği uyarıları yapılıyor.

Şiddetli yağışın sebep olduğu sel sebebiyle ortaya bu görüntüler çıktı. İstanbul'da yarın da şiddetli yağış var. Sabah 09.00'da başlayacak olan yağış akşama kadar kesintisiz devam edecek. Meteorolojinin tahminine göre yağış gök gürültüğü ve şiddetli olacak.