BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Metallica Türkiye'ye sürprizlerle geliyor

“Metallica by Request” konseri için geri sayım tüm hızıyla devam ederken, Metallica’nın Türk hayranlarına yapacağı sürprizler de belli oluyor.

Abone ol
Konserde şanslı izleyiciler ve Metallica Club üyeleri için özel snake pit alanı oluşturacak olan Metallica, konserde çalacakları BIS şarkılarının da konser sırasında izleyiciler tarafından seçileceğini duyurdu.

Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz’da İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek konserde seslendirecekleri şarkıları hayranlarının oluşturmasını isteyerek bir ilki gerçekleştiren Metallica, Türkiye’deki şanslı Metallica hayranları ve Metallica Club üyeleri için özel Snake Pit alanı oluşturacak.

92-93 yıllarındaki efsanevi Black Albümü turnesinde kullanılan Snake Pit alanının yeniden kurulacağı konser öncesinde şanslı izleyiciler ve Metallica Club üyeleri, detayları daha sonra açıklanacak çekiliş sonucunda bu alana girmeye hak kazanacak.

Açıklanan snake pit sürprizinin yanı sıra konserin şarkı oylaması da tüm heyecanıyla sürüyor. 19 Haziran’da sona erecek oylamada grubun konsere başlayacağı şarkı için “Master of Puppets” ve “One” şarkıları başa baş gidiyor.

Konser için biletlerini internet üzerinden alan Metallica hayranları, izleyecekleri konserde çalınacak şarkıları oylama hakkına sahip oluyor ve Metallica'nın 30 yılı aşkın süredir kaydettiği 140'dan fazla parça ile rüyalarını süsleyen şarkı listesini oluşturabiliyor. Metallica'nın geleneksel olarak 18 şarkıdan oluşan sahne şovunun, 17 şarkısı böylece verilen bu oylar sayesinde belirleniyor. Grubun yeni açıklanan bir başka sürprizi de konser sırasında çalınacak BİS parçaları için konsere gelenler yapılacak oylama sonucunda BIS şarkılarını belirleyecek.

Pozitif Live organizasyonu ile 13 Temmuz’da İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek olan "Metallica By Request", müzikseverleri çığır açan interaktif bir Metallica konseri deneyimi ile tanıştıracak. Biletler, tüm Biletix satış noktaları ve biletix.com’da!