BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.441,88
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli'nin o pozlarının nedeni belli oldu

Meryem Uzerli'nin önceki gün sosyal medyada paylaştığı 'türbanlı gibi' görünen fotoğraflarının nedeni Dubai projesi çıktı.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Meryem Uzerli'nin yeni dönem projesinin detaylarını bugünkü köşesinden yazdı.

Semercioğlu, Uzerli'nin dün sosyal medyada paylaştığı ve Türkiye'de 'türbana mı girecek?' yorumlarına neden olan fotoğraflarının aslında bir PR çalışması olduğunu yazdı.

Semercioğlu Uzerli'nin fotoğraflarına ilişkin şunları yazdı:

"Siyah hırkasının kapüşonunu kapatarak poz veren Meryem Uzerli, türbanlı gibi görünüyordu. Bu fotoğrafı Arap hayranları tarafından çok beğenilirken, Türkiye'de "Kapanmaya mı karar verdin?" yorumlarına neden oldu. Hayır arkadaşlar, Meryem'in kapandığı ya da hızla muhafazakârlaştığı falan yok. Sadece önümüzdeki hafta yeni dizisi için Dubai'ye imza atmaya gidecek, onun hazırlığını yapıyor...Yani ortada çok profesyonel bir PR çalışması var.

meryem-uzerli.jpg

MERYEM UZERLİ'NİN YENİ DİZİSİNİ KONUSU NE?

Bugünkü yazısına "Meraklısına not: Bu imza töreni ve yeni dizisinin ayrıntılarını 12 Eylül'de yazmıştım" detayıyla bitiren Semercioğlu 12 Eylü'de Uzerli'nin yeni dizisinin konusunu yazmıştı.  

İşte o yazıdan detaylar...

"Meryem Uzerli’nin Dubaili MBC kanalının yüzde 5’ine sahip olduğu, Saner Ayar’ın O3 şirketiyle anlaştığını yazmıştım daha önce. Arap-Türk sermayesinin ikinci işi olacak Meryem’in çekeceği dizi.

İlki Özcan Deniz’in Star’da bu ay içinde başlayacak dizisi. Arap yatırımcılar Meryem Uzerli’yle yaptıkları anlaşmayı da büyük bir şova dönüştürmeye karar verdiler. Bu ay sonuda Meryem’i Dubai’de ağırlayacaklar ve tüm dünya basının önünde görkemli bir imza töreni düzenleyecekler.

Bu törene Türk gazeteciler dışında Türk dizilerinin ilgi gördüğü Balkanlar’dan, Rusya’dan, Latin Amerika’dan, Arap dünyasından da gazeteciler davet edilecek. 300’e yakın basın ordusunun davet edilmesi planlanıyor. Ve törende Meryem Uzerli, 42 bölüm garanti olmak üzere yeni dizisinin imzasını atacak.


Peki Meryem Uzerli’nin dizisinin konusu ne olacak?

Şu kadarcık bir ipucu vereyim: İstanbul’un müthiş manzarasının fon oluşturduğu bir modern zaman aşkı...