BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,67
ALTIN 2.410,50
HABER /  DÜNYA

Merdaneyle öldürdüğü kızına ağladı

Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle başına vurarak öldüren anne, kızına ağıtlar yakarak cezaevine gönderildi.<br/>Bursa’da kendi...

Abone ol

Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle başına vurarak öldüren anne, kızına ağıtlar yakarak cezaevine gönderildi.
Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle döverek öldüren annenin kapsamlı ifadesi, sürekli ağladığı için alınamadı. Sürekli gözyaşlarına boğulduğu için kapsamlı ifadesi alınamayan anne Sübiye Y., vahşetle sonuçlanan tartışmanın kızının önce sigara, ardından da uyuşturucu parası istediği için başladığını öne sürmüştü. Ancak 2 çocuk annesi, gözyaşlarına boğulduğu için ifadesi alınamadı.
Olayın bir anlık tartışmayla yaşandığı sanılırken, Sübiye Y.’nin, "Ben kızımı çok seviyordum. Anne kız arasındaki tartışmalar gibi zaman zaman yaşıyorduk. Bana bıçakla saldırınca vurdum. Daha sonra kardeşimi arayıp oğluma iyi bakmasını söyledim. Daha sonra da polisi arayıp teslim oldum" dediği öğrenildi.

BABA, ANNEYİ YALANLADI
Öte yandan olayla alakalı ifadesine başvurulan baba Hilmi Y. ise, kızının uyuşturucu kullanmasının kesinlikle mümkün olmadığını söyledi.
Bu arada genç kızın cesedi, adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bilecik’in Pazaryeri ilçesine gönderildi.
Emniyette sakinleşmeyen anne Sübiye Y. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Cezaevine götürülen Sübiye Y.’nin hüngür hüngür ağlaması dikkat çekti.
(İHA)