BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  MEDYA

Meral Avcı kimdir daha önce bakın neredeydi?

İşte Benim Stilim finalisti olan Meral Avcı kimdir? Meral Avcı daha önce Ütopya yarışmasına katılmıştı. Peki İşte Benim Stilim birincisi olur mu?

Abone ol

İşte Benim Stilim 6. sezon finalistlerinden biri de Meral Avcı oldu. Peki kimdir Meral Avcı onu nereden hatırlıyoruz?

1987 Ardahan doğumlu olan Meral Avcı, İstanbulda yaşıyor. Meral Avcı ismini izleyiciler Ütopya yarışmasından hatırlıyorlar. Ütopya evine giren Meral Avcı agresifliği ile yalnız kalmıştı.

Meral Avcı Okul Öncesi Eğitim ve Psikolojisi mezunu. Özel bir sanat okulunda Fashion designer eğitimi alan Meral Avcı iş temposu yüzünden ikinci eğitimini yarım bırakmış.

meral avci iste benim stilim finali kimdirSeyahat etmek, ata binmek, yüzmek, plates ve aletli jimlastik vazgeçilmezleri arasında.

meral avci kimdir iste benim stilimMeral Avcı kendi sesini beğenmemesine rağmen şarkı söylemeyi çok seviyor... Sinemaya gitmek, açık havada yürüyüş yapmak, ailesi ile vakit geçirmek Meral'e terapi gibi geliyor.

iste benim stilim meral avci kimdirMeral, kendisini fazlaca humanist birisi olmasına rağmen yanlışlara duruşunun çok sert olduğunu belirtiyor. Dikkat çekici giyinmeyi ve zıt renkleri bir arada kullanmayı çok seviyor ve spor klasik maskülen bir tarzı olduğunu söylüyor.