BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Meral Akşener'e kötü süpriz! Ülkücüler salonu basıp...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiği Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde silahlı kavga çıktı. Bir grup MHP'li Akşener'in geldiği oteli bastı. Partililer arasında arbede yaşandı.

Abone ol

Meral Akşener partililerle bayramlaşma için Anadolu Oteli'ne geldi. Bu sırada bir grup da otele gelerek, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atmaya başladı. 

İki grup birbirlerine önce sözlü sonra da fiziki müdahalede bulundu. Anadolu Otel'de büyük kargaşa yaşandı.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ İDDİASI

İki grup birbirlerine önce sözlü sonra da fiziki müdahalede bulundu. Anadolu Otel'de büyük kargaşa yaşandı. Önce yumruklu kavga ardından silahların  çekildiği iddia ediliyor. Meral Akşener'in yaşanan kargaşa üzerine salondan ayrıldığı öğrenildi. Çıkan olayda 2 kişi yaralandı.

AKŞENER SALONDAN AYRILDI

Meral Akşener’in yaşanan kargaşa üzerine salondan ayrıldı.Akşener daha sonra tekrar salona gelerek bayramlaşma programına devam etti.

AKŞENER KONUŞMASINI TAMAMLAMAK İÇİN GERİ DÖNDÜ

Bahçeli taraftarlarının salon dışına çıkarılmasının ardından Akşener yarım kalan konuşmasını tamamlamak üzere salona geldi."Kavga ile gelinebilir ama millet iradesi ile gidecekler" diyen Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

"ÇEKİN ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN"

"Hiçbir ülkücünün eli başka bir ülkücüye kalkmaz. Buraya gönderilen o çocuklar da benim evlatlarım. Gencecik çocukları gönderip varmış gibi gösterilmeye çalışılan bir kavganın parcası yapmaya gerek yok.

Demirden korkan trene binmezmiş. Bizlere itirada bulunanlara sesleniyorum. Buradan AKP’ye paraya da sesleniyorum. Dün demokrasi diye ağlayarak geldiniz bugün aynı şeyi bize yapıyorsunuz. Çekin ellerinizi üzerimizden. And olsun şart olsun MHP’yi Saray’ın arka bahçesi yapmanıza engel olacağız. Yılmadan devam edeceğiz, başaracağız"