BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
HABER /  POLİTİKA

Meral Akşener'den fotoğraflı olay YSK Başkanı paylaşımı

Meral Akşener, Yüksek Seçim Kurulu'ndan yapılacak açıklama öncesi sosyal medyadan olay bir paylaşımda bulundu. Meral Akşener, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Rize'ye giden YSK Başkanı'nı görüntülerini yeni gibi paylaştı.

Abone ol

16 Nisan referandum sonuçlarının açıklanmasın ardından Yüksek Seçim Kurulu ile ilgili yaşanan tartışmalar devam ediyor. 

CHP'nin YSK'ya yapmış olduğu itirazla ilgili YSK'nın açıklaması beklenirken referandum süreci boyunca 'hayır' için çalışmalar yapan Meral Akşener de konuya dahil oldu. 

Yüksek Seçim Kurulu'nun mühürsüz oy pusulaları ve zarfları ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme oturması ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Meral Akşener, Sadi Güven'i 'taraflı' olmakla itham etti. 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'in geçtiğimiz yıl mayıs ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Rize'de bir geziye katılmış ve birlikte çay toplamıştı. Meral Akşener, geçtiğimiz yıl yaşanan görüntüleri bugün, yeniymiş gibi hatırlatarak sosyal medya hesabından gözler YSK'ya çevrilmişken bu paylaşımı yaptı.

Akşener, hesabından paylaştığı fotoğrafa "Beraber yürüdük biz bu yollarda. Yargıçlar düğmesi olmayan cübbe giyerler. Bizde çay toplarlar" notunu da yazdı. 

     

PARTİ İDDİALARINA DA CEVAP VERDİ

Öte yandan bugün çıkan hakkında yeni parti kuracağı yönünde yer alan haberleri de yalanlayan Meral Akşener, "Parti kurma çalışmamız yoktur.YSK nın hukuku katlettiği,"abidik gubidik" işlerin yapıldığı bir süreçte önceliğimiz oylarımıza sahip çıkmaktır" dedi. 

Meral Akşener'in yeni partisi orası mı olacak?