BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Meral Akşener'den Fatih Portakal'ı şaşırtan çıkış

Fox Tv Ana Haber Bülteni'ne konuk olan MHP'li Meral Akşener 'Seçimlerde neden aday gösterilmediniz?' sorusuna 'Siz ve gazeteciler sebep oldunuz' deyince Fatih Portakal şaşkına döndü.

Fatih Portakal, Meral Akşener'e canlı yayında seçimlerde neden aday gösterilmediğin sorunca herkesi şaşırtan bir cevapla karşılaştı. Akşener, Portakal'ın bu sorusuna; "Siz sebep oldunuz. Siz ve gazeteciler sebep oldunuz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde aday olmamın ne kadar iyi olacağını söylediniz. O günlerde başlayan bir süreç bu. Sayın Bahçeli'nin seçimler sonrası Deniz Zeyrek'in ofisini ziyareti sırasında söylediği 'Hep Meral Akşener, hep Meral Akşener', sosyal medyada insanların, kardeşlerin, arkadaşların teveccühü, sizlerin teveccühü. Dolayısıyla Sayın Bahçeli'nin hoşuna gitmedi. Hep Meral hep Meral derseniz çizerim dedi, çizdi. Dolayısıyla ben bir kırgınlık hissetmiyorum." diyerek cevap verdi. İşte Fox Tv ekranlarında izleyenleri ve Fatih Portakal'ı şaşırtan o anlar...

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler