BIST 10.221
DOLAR 32,32
EURO 34,81
ALTIN 2.406,17
HABER /  DÜNYA

Merak ediyorum

Ünlü Modacı İvana Sert, Anadolu kadınlarını her zaman çok şık ve bakımlı bulduğunu ifade ederek, "Bu kadar hamur işinin arasında nasıl zayı...

Abone ol

Ünlü Modacı İvana Sert, Anadolu kadınlarını her zaman çok şık ve bakımlı bulduğunu ifade ederek, "Bu kadar hamur işinin arasında nasıl zayıf kalabiliyorlar, merak ediyorum" dedi.
Özel bir saç bakım ve boya markası için Türkiye’nin değişik illerini gezerek kadınlara stil danışmanlığı yapan, saç, makyaj ve kıyafet seçimi konusunda önerilerde bulunan İvana Sert, bir güzellik salonunda Nevşehirli kadınlarla buluştu. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği İvana Sert, kadınlara doğru kıyafet seçimi ve trendler gibi birçok konuda yardımcı oldu. Kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olan İvana Sert, sık sık Anadolu kadınlarına olan hayranlığını dile getirdi.
Anadolu kadınlarını her zaman çok şık ve bakımlı bulduğunu belirten İvana Sert, bölgede oldukça yaygın olan hamur işlerine rağmen kadınların zayıf olmasına ise çok şaşırdığını söyledi. İvana Sert, “Gerçekten çok şık ve güzel buluyorum. Sadece makyaj konusunda bazı hatalar olabiliyor. Özellikle genç kızlara daha doğal makyaj yapmalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca bölgede hamur işleri ve et yemekleri çok fazla olmasına rağmen kadınlar formunu koruyor. Bu kadar hamur işinin arasında nasıl zayıf kalabiliyorlar merak ediyorum” dedi.
(İHA)