BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.418,75
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin'den olay Nazlı Hamarat ifşatı

Nazlı Hamarat zenginliği ile hava atınca Bu Tarz Benim'de kriz çıktı. Melisa Şahin zengin kızı Nazlı Hamarat 'ın hizmetçi skandalını ifşa etti.

Abone ol

TV8 kanalındaki Bu Tarz Benim 'in adı İşte Benim Stilim oldu. Yarışmanın zengin kızları Nazlı Hamarat ile Melisa Şahin arasında ise zenginlik krizi patladı. Bu Tarz Benim 'in görgüsüzlüğüyle öne çıkan kızı Nazlı Hamarat yardımcısını da getirince olay çıktı. Nazlı Hamarat ise Melisa Şahin 'in zengin olmadığını numara yaptığını öne sürdü.

NAZLI HAMARAT KİMDİR? EŞİ EMİR ŞAŞMAZ İLE BOŞANDI MI?
bu-tarz-benim-nazli-hamarat.20150211162317.jpg
Melisa Şahin "Ben yapmadığım halde para mevzusu hep benim üstüme geliyor. Zengin kız diye yazılıyor. Ben burda mütevazi davranıyorum" diyerek Nazlı Hamarat 'ın bir görgüsüzlüğünü ifşa etti. Nazlı Hamarat yayın için evdeki hizmetçisini de getirmeye başlamış. Yarışmacılar da bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Nazlı Hamarat ise "Sen gerçek hayatını anlatsana burda. Benim nerden geldiğim belli" diyerek hava atmaya devam etti. Melisa Şahin ise "Arkada görgüsüzlük yapan sen misin ben miyim" diyerek eleştirdi.

ZENGİN KIZ KAVGASI


MELİSA ŞAHİN KARNINI BİLE ZOR DOYURUYOR
Nazlı Hamarat ise Melisa Şahin 'in zenginlik numarası yaptığını öne sürdü. Ortak bir arkadaşlarının
"O kızın (Melisa Şahin) köpekleri mi varmış. Köpeklerinin bakıcısı mı varmış. Onun karnını doyurmaya bile parası yoktu ne zaman zengin oldu." dediğini söyledi. Nazlı Hamarat bu sözleriyle iyice dibe vurdu.

SEN Mİ DAHA ZENGİNSİN BEN Mİ?
Nazlı Hamarat ile Melisa Şahin arasındaki 'kim daha zengin' kavgası ekranda en görgüsüz tartışma oldu. Nazlı Hamarat "ben daha zenginim" havalarıyla Bu Tarz Benim jürisini bile şok etti. Nazlı Hamarat "O kız zengin değil dediler bana... " deyince Melisa Şahin 'Canım ben orda VİP listesindeyim" dedi. Melisa Şahin "Ben senden daha fazla zengin olduğumu iddia etmedim ki..." dedi.
nazli-hamarat-ve-melisa-şahin.jpgNazlı Hamarat gittiği zengin bir mekandakilerin "O kız zengin değil. Oraya gelen müşteri kitlesi belli. Adam seni tanımıyor" dedi. Melisa Şahin de aynı lüks mekandakilerin "Bir şarkıcı geliyor o gelince kaçacak delik arıyoruz. O kadar görgüsüz ki diyerek senin hakkında konuştular. O mekandan benim yıllardır VİP kartım var" dedi.

BU TARZ BENİM DEĞİL İŞTE BENİM STİLİM
Acun Ilıcalı davalık olan Bu Tarz Benim yarışmasının adını değiştirdi. Mahkeme kararı isim hakkını Show TV'ye verdiği için TV8'deki Bu Tarz Benim yarışması "İşte Benim Stilim' adını aldı. Dekorlar yetişmediğinden olsa gerek ana kapı sürekli buzlanarak yayına verildi.