BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.442,65
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin zengin değil mi babası kimdir?

Melisa Şahin kimdir söylediği gibi zengin değil mi? Arabası olay olan Melisa Şahin 'in babası kimdir ailesi ne iş yapıyor. Bu Tarz Benim Melisa hakkında bilinmeyenler.

Abone ol

TV8 'deki eski adı Bu Tarz Benim olan yarışmanın zengin kızlarından Melisa Şahin aslında kimdir? Nazlı Hamarat zengin numarası yaptığı Melisa Şahin hakkında bomba iddialarda bulundu. Melisa Şahin aileden zengin olduğunu babasını herkesin tanıdığını söylüyor. Arabasının ruhsatını canlı yayında gösteren Melisa Şahin gerçekten zengin kızı mı?

Melisa Şahin geçen yıl katıldığı bir güzellik yarışması ile ilk olarak adını duyurdu. Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikoduları da çıkan Melisa Şahin son olarak Instagram hesabına koyduğu Porsche marka arabasının fotoğrafları ve videoları ile eleştiri aldı.
melisa-şahin-in-arabasi.jpgDün yayınlanan Bu Tarz Benim (yeni adı İşte benim stilim olan yarışma) yarışmasında Nazlı Hamarat , Melisa Şahin 'in söylediği gibi zengin olmadığını iddia etti. Gittiği lüks alış veriş merkezindeki satıcıların söylediklerini aktaran Nazlı Hamarat , ""Sen gerçek hayatını anlatsana burada" diyerek çeşitli iddialarda bulundu.

MELİSA ŞAHİN 'İN ARABASI KİRALIK MI?
Melisa Şahin Instagram hesabına Porsche marka arabasıyla olan bolca pozlarını koymuştu. Nazlı Hamarat Melisa Şahin 'in o arabasıyla ilgili de bir iddiada bulundu. İddiasına göre Melisa Şahin bu arabayı zengin görünmek için kiraladı.
melisa-şahin-arabasi.20150212095343.jpgMelisa Şahin lüks arabasının kiralık olduğu iddiaları üzerine küplere bindi ve gidip arabasından ruhsatı getirdi. Öykü Sertel de Melisa Şahin 'in arabasının ruhsatını canlı yayında kameralara tutarak kiralık olmadığını gösterdi.
melisa-şahin-arabasi-ruhsati.jpgMelisa Şahin ise zengin olduğunu ispatlamak için '3 arabam daha var onların ruhsatını da getireyim mi' dedi.

MELİSA ŞAHİN KARNINI BİLE ZOR DOYURUYOR
melisa-şahin-evi.jpgNazlı Hamarat iddialarına devam etti ve Melisa Şahin 'in 'karnını bile zor doyurduğunu' söyledi. Ortak bir arkadaşlarının dediklerini aktaran Nazlı Hamarat , "O kızın (Melisa Şahin) köpekleri mi varmış. Köpeklerinin bakıcısı mı varmış. Onun karnını doyurmaya bile parası yoktu ne zaman zengin oldu." dediğini söyledi.



MELİSA ŞAHİN KİMDİR AİLESİ NE İŞ YAPIYOR?
Melisa Şahin ismini Türkiye ilk olarak Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olarak duydu. Zengin bir ailenin kızı olan Melisa Şahin Bu Tarz Benim yarışmasında ise 'köpeklerine özel bakıcı tuttuğunu' açıklaması ile bilindi.
melisa-şahin-babasi-kim.jpg
MELİSA 'NIN ARABASINDAKİ POZLARI
Melisa Şahin'in Instagram hesabına arabasında çekerek koyduğu fotoğraflar ve videolar ise 'görgüsüz zengin' haberlerine sebep oldu. Milyonluk Porsche marka arabasından pozlar koyan Melisa Şahin bir de o arabada direksiyon başında video çekmişti.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ : GÖRGÜSÜZ
Melisa Şahin'in porsche marka arabasını göstermek için çektiği videolar da tepki aldı. Videoda şarkı söyleyerek direksiyon başında dans ediyor. Bu videolar da takipçilerden "görgüsüz" gibi tepkiler aldı.

screen-shot-2015-01-29-at-18.40.41.png

MELİSA ŞAHİN 'İN KÖPEKLERİ
Melisa Şahin Bu Tarz Benim 'de köpeklerine bakıcı tuttuğunu söyleyince hayli şaşkınlık yaratmıştı. İşte o köpeklerinden biriyle verdiği pozlar.
melisa-şahin-hayvanlari.jpg
Instagram hesabına özel bakıcısı olan köpekleriyle olan fotoğraflarından bolca yükleyen Melisa Şahin, bir pozunda ise zengin olduğunun delili olan yattaki pozunu koydu.

melisa-şahin-zengin-mi.jpg
Melisa Şahin ailesinin zengin olduğunu söylemesine rağmen babası hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Haliyle de 'zengin adam' kim merak konusu.

melisa-şahin.20150212095717.jpg
Lüks butiklerden alışverişler yapan ve son model arabalar kullanan Melisa Şahin 'in ailesinin ne iş yaptığı ve nasıl zengin olduğu da muamma.