BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Melisa Şahin Bu Tarz Benim'in zengin kızı

Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Melisa Şahin mankenlik yarışmasında üçüncü olmuş. Bu Tarz Benim'in sivri dilli ismi Melisa Şahin bakın kim?

Abone ol

Melisa Şahin Bu Tarz Benim yarışmasının en sivri ve en çok tepki çeken isimlerinden biri. Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Melisa Şahin, 2014 yılında Türkiye’de ilk kez düzenlenen Model Of Turkey Yarışması’nda üçüncü olmuştu.

Alışverişe ayda 10 bin lira para harcayan Melisa Şahin, İngilizce, İtalyanca ve Korece’yi ana dili gibi konuşuyor. Binicilik tutkunu olan Melisa, “Atlara aşığım. Onlarla adeta terapi yapıyorum” diyor.

Bu Tarz Benim yarışmasında 'parasıyla' hava atan Melisa Şahin, kendisini şöyle anlatıyor;
-“Benim için hayattaki ilk önceliğim ailem, sonra da mesleğim. Ailem için eğitim en önemli şey olduğu için önce okulumu bitirdim. En büyük hayalim hem oyunculukta hem de podyumda dünya çapında bir isim olmak.”
melisa-şahin-bu-tarz-benim.jpgMelisa Şahin Bu Tarz Benim yarışmacısı , 2014 yılında Model Of Turkey Yarışması’nda üçüncü olmuştu.

KÖPEĞİNE BAKICI TUTMUŞ

bu-tarz-benim-melisa-şahin.jpg
Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan Melisa Şahin 3 köpek sahibi. Daha ilginç olan ise bu üç köpeği için bakıcı tutmuş olması.

PARASIYLA HAVA ATIYOR

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Derya'ya 'böyle arabaya binmemişsin" diyerek görgüsüzlük yapan Melisa Şahin, onu lüks bir alışveriş merkezine götürüp bütçesinin üstünde para harcatmakla eleştirilmişti.

Bu Tarz Benim'de Melisa Şahin'in bu tavrı sebebiyle zengin fakir kız tartışması yaşanmıştı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN ESKİ SEVGİLİSİ

Melisa Şahin Best Model seçilince sevgili olarak Mehmet Ali Erbil ile magazin medyasının gündemine gelmişti. 2014 Nisan ayında ikili bir mekanda başbaşa görüntülenmişti.
melisa-şahin-ve-mehmet-ali-erbil.jpg
Melisa Şahin ile birlikte yakalanan Mehmet Ali Erbil aşk iddialarına karşı sessiz kalmıştı.