BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54
HABER /  GÜNCEL

Melis - Erdem görücüye çıktı bu görüntüleri olay

Kısmetse Olur gelin adaylarından Melis aşk yaşadığı Erdem Dalfidan'ın ailesini ile buluştu. Melis'e gelen görücüler kendilerini Kısmetse Olur evinde Meptap kavgasının içinde buldular.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde Erdel Dalfidan ile aşk yaşayan Melis Buse görücüye çıktı. Ancak görücüleri beklerken Mehtap ile patlak veren kavga gecede rezillik çıkardı. Mehtap evi terk ederken Melis şoke eden yüz ifadeleri ile ekrana yansıdı. 

Kısmetse Olur'un 15 Aralık akşamı yayınlanan son bölümünde Erdem Dalfidan'ın ailesinin görücüye gelmesi vardı. Melis ve Erdem çifti ilk sınavlarını aileleri önünde vermek için yemek alışverisini çıktılar.

Melis'e yardım için seçilen Mehtap Taşkıran tüm geceyi provake etmeyi başardı. Melis çileden çıkınca olaylar patladı.

Mehtap görücüye gelenler oturduğu andan itibaren 'yemeği yaktı' diyerek konuya girdi ve ortalığı karıştırdı.

Melis 'sinir sistemimi bozdu' diyerek ağlamaya başladı. Mehtap 'kıskançlıktan mı ağlıyorsun' deyince Melis Buse patladı.
Parmağını sallayarak Mehtap'a 'Sen kızım bittin' dedi. Erdem Dalfidan'ın annesi ve babası görüntü karşısında şoke oldu. Mehtap Taşkıran ise kavgayı patlatıp evi terketti.

Erdem Dalfidan'ın dayısı yemek boyunca Melis'i iğnelerken babası ise hayli yapıcı ve sakin mizacı ile öne çıktı.

Melis'in yemekleri, özellikle yaptığı balık, Erdem'in annesi ve yakınlarının beğenisini kazandı. Melis'in yemeği büyüklerden başlayarak ikram etmemiş olması ise zayıf not olarak hanesine yazıldı.