BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,40
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçekten sportif operasyon

Gökçek öyle bir adım attı ki spor camiası bunu konuşuyor.

Abone ol

Ankara'da konuşulan senaryoya göre Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın ile yine Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek arasında bir süredir gizlice yürütülen pazarlıklar olumlu sonuçlandı.

Her iki takımın bu hafta süper ligde son maçlarını oynamalarının ardından Pazartesi gününden itibaren birleşmeyi resmileştirmek amacıyla operasyona başlayacağı belirtildi...

Ankaragücü çatısı altında gerçekleştirilecek birleşmede ilk olarak olağanüstü genel kurula gidilecek.. Ve iddiaya göre kulüp Başkanlığı'na Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek getirilecek..

Yeni yönetim, önümüzdeki sezon 100. Yılını kutlayacak olan Ankaragücü'nde şampiyonluğu kovalayacak bir kadro kurmayı hedefleyecek.

Bu arada, Ankaraspor'un tesis ve maddi olanakları da Ankaragücü'nün hizmetine sunulacak.

Kulislerde, Cemal Aydın'ın Gökçek'ten son derece önemli taahhütler aldığı, Ankaragücü'nün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü katkısından yararlanacağı ve borcunun da sıfırlanacağı konuşuluyor..

Bu iki takımın birleşmesiyle birlikte, Ankara'da oynanan Play-Off maçlarında finalde Kasımpaşa'ya kaybeden Karşıyaka Süper Lig'e alınacak. Böylece yıllar sonra İzmir de bir takımla Süper Lig'de temsil edilecek..

AHMET GÖKÇEK: BİRLEŞME PLANLARI DOĞRU

NTV Spor'un canlı yayınına katılan Melih Gökçek'in oğlu ve Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek ilginç açıklamalarda bulundu..

Gökçek Ankaragücü ile birleşme haberini doğrulayarak ''Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek (Babası) önümüzdeki yıl 100'üncü kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Ankaragücü için Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmanın düşüncesi içinde. Bunun için Ankaraspor ve Ankaragücü'nün birleşmesi gündemde.. İki tarafta teknik hatları konuştu ve anlaştı. Ben başkan olurum ya da olmam. Ankaragücü'ne başkan olmak tabiki büyük gurur kaynağı.. Ancak bunu büyüklerim bilir..''

Bu arada duyurduğu bu flaş gelişme üzerine görüşlerini açıklayan bir Federasyon yöneticisi ise birleşme halinde talimatların açık olduğunu, ligin önümüzdeki sene 18 yerine 17 takımla oynanacağını belirterek, ''Ancak burası Türkiye. Bir bakarsınız karar değişir, Karşıyaka Süper Lig'e çıkar'' dedi..