BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek' i ciddiye almam.

Melih Gökçek tv8'de muhalefete yüklendi. Gürsel Tekin ve Oktay vural'ın isimlerini de vererek onları rantçılıkla suçladı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Gürsel Tekin ranttan iyi anlar" diyen Melih gökçek'in sözlerini Gürsel Tekin'e sorduk.

CHP Başkan Yardımcısı Tekin ise, Melih Gökçek'i ciddiye almadığını söyledi ve  bu konuda Türkiye'de rantın nasıl döndüğünü açıklayacağının altını çizerek şunları kaydetti:

"Evet doğru söylüyor, rantın nasıl döndüğünü çok iyi biliyorum, daha önce açıkladım sanırım duymadılar, Cuma günü yine açıklayacağım."

CHP Milletvekili Levent Gök ise Melih Gökçek'in gelecek dönem aday olamayacağını bildiği için CHP üzerinden siyaset yaptığını şu sözlerle anlattı:

"Ankara'da rantın nasıl paylaşıldığı belli. Ankara'daki kendi yandaşlarına aktararak çarçur eden biri varsa o da Melih Gökçek'tir. Türkiye'nin en borçlu belediyesi Ankara Belediyesi'dir. Belediyecilik adına hiçbir faaliyeti yoktur. Açıklamaları ciddiye alınacak bir açıklama değildir. Biz onun nasıl ranta bulaştığını ispatlarız, o da çıksın bizimkini ispatlasın. bize gelen bilgiye göre önümüzdeki dönem aday olamayacak, bunu bildiği için kendisini CHP ile mücadele eden bir Belediye Başkanı olarak göstermek ve prim yapmak istiyor.

Oktay Vural ise bu konuda "daha önemli işlerim var" diyerek bir açıklama yapmadı.