BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Meira İstanbuldan hüzünlü gitti

Rusya'ya gitmeden önce havaalanında basının sorularını yanıtladı. Ayrıldığı için üzgün değildi ama aklı taraftarda kalmıştı.

Abone ol

Galatasaray'dan, Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Portekizli futbolcu Fernando Meira, Rus kulübünün hem kendisi, hem de Galatasaray için iyi bir teklif sunduğunu söyledi.

İstanbul'dan ayrılmadan önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Meira, ''Zor bir karar oldu senin için, nasıl karar verdin'' sorusuna, ''Günümüz koşullarında kulüp için de benim için de iyi bir teklifti. Herkes için en iyisi olsun istedim'' diye yanıt verdi.

BURADA ÇOK MUTLUYDUM

''Daha önce de söylediğim gibi burada mutluydum. Üzücü olan tek şey aldığımız bazı sonuçlardı'' diyen Meira, ''Ama şampiyonluk yarışından kopmuş değiliz. Umarım bu yaz buraya arkadaşlarımla birlikte hem lig şampiyonluğunu hem de UEFA kupasını kutlamak için gelirim'' diye konuştu.

ANTRENÖRÜ MACERALI GÜNLER BEKLİYOR

Emre ve Servet'in sakat olduklarının hatırlatılıp, gidişiyle Galatasaray'da savunmada sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna ise Portekizli futbolcu, şöyle yanıt verdi:

''Evet, bundan sonrası için antrenörü taktik açıdan maceralı günler bekliyor. Çünkü defansın iki önemli ismi Emre ve Servet sakat. Hakan Balta bence bu pozisyonda görev yapabilir. PAF takımdan da Sinan ve Sami var. Kaliteli oyuncular. Takıma yardımcı olabilirler. Bence yakın zamanda çok iyi bir takım olacağız ve istediğimiz hedeflere ulaşacağız.''

TARAFTARA HAYRANDIM

Meira, sarı-kırmızılı taraftarlara da değinerek, '''Taraftarlar inanılmazdı. Ali Sami Yen Stadı'nda onların sevgisini, desteğini görmek, hayatımda yaşadığım en inanılmaz deneyimlerden biri oldu. Nereye gidersem gideyim kalbimde onları da götüreceğim' diyerek sözlerini tamamladı.