BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  MEDYA

Mehmetçik Kut'ül Amare 17. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Mehmetçik Kut'ül Amare 17. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 24 Mayıs 2018 Perşembe günü ekrana gelecek Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin 17. yeni bölümünde neler olacak? Mehmetçik Kut'ül Amare 17. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

TRT 1'de perşembe akşamları yayınlanan ve 1. Dünya Savaşı'nda İngilizlerle yapılan bir muharebeyi anlatan Mehmetçik Kut'ül Amaredizisi, son bölümüyle yine reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başardı. Herkes şimdiden 24 Mayıs'ta ekrana gelecek Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 17. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Yüzbaşı Şefik ile yaşadığı anlaşmalığın vatana ihanet boyutuna ulaşması Üsküplü’nün işini zorlaştırmıştır. Cox, Şerif Neccar’ın da yardımı ile Üsküplü’yü ele geçirmeyi başarır.

Şamil çavuş ve askerler, Ali kumandanı ve onunla beraber kaçan neferleri Hüsrev Bey’den aldıkları bilgi ile yakalamak üzere çadıra gelirler. Ancak Üsküplü çadırda yoktur. Mehmet ve beraberindekilerin de teslim olmaya niyeti yoktur.

Süleyman Askeri Ordusu ile yola çıkacaktır. Artık büyük savaş çok yaklaşmıştır. Üsküplü ve beraberindekiler çok önemli bir vazifeyi yerine getirmek zorundadır.

Evlatları vatan haini olarak ilan edilen Hüsrev Bey, büyük bir acıyla karşı karşıyadır.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE 17. BÖLÜM FRAGMANI