BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Turgut'la maç keyfi için...

Indesit'in, Ocak ayında Facebook üzerinden Burcu Esmersoy'la başlattığı yarışma Şubat ayında Mehmet Turgut'la devam ediyor.İşte o haber....

Abone ol

Indesit, www.facebook.com/indesitturkiye adresi üzerinden düzenlediği yarışmayı kazanan bir kişiyi ve bir arkadaşını 25 Şubat'ta ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'la birlikte AC Milan-Juventus maçını izlemeye götürecek.

Yarışmanın kazananı ve bir arkadaşı, Milano'da rüya gibi bir hafta sonu tatili geçirecek, San Siro Stadı'nda Mehmet Turgut'la birlikte AC Milan-Juventus maçını izleyecek ve modanın başkentinde alışveriş yapmanın keyfine varacak. Üstelik tam 1.000 Euro'luk hediye çeki de Indesit'ten hediye.

Katılımcıların yarışmayı kazanarak Milano'ya gitmek için www.facebook.com/indesitturkiye adresini ziyaret ederek kısa bir form doldurmaları ve yarışmanın Facebook sayfasına Mehmet Turgut'u ikna edecek en etkileyici sözleri yazmaları gerekiyor. Mehmet Turgut ve bir Indesit yetkilisinden oluşacak jüri, "Mehmet Turgut sizi niye Milano'ya AC Milan maçını izlemeye götürsün?" sorusuna en iyi yanıtı veren şanslı katılımcıyı seçecek. Verdiği yanıtla Mehmet Turgut'u ikna eden bir katılımcı, birlikte gitmek istediği kişiyi de yanına alarak Milano'da muhteşem bir hafta sonu geçirecek. Şanslı yarışmacı, 25 Şubat'ta Indesit'in sponsor olduğu AC Milan futbol takımının Juventus'la olan karşılaşmasını San Siro Stadı'nda Mehmet Turgut'la birlikte izleme fırsatı yakalayacak ve 26 Şubat'ta modanın başkenti Milano'da Indesit'in hediyesi olan 1.000 Euro'luk çekle alışveriş yapmanın keyfine varacak.

INDESİT'İN FUTBOL SPORSORLUĞU HAKKINDA

Tüketicileriyle daha da yakın olmak amacıyla futbola yatırım yapmayı seçen Indesit, 2011-2012 sezonu için Avrupa'nın dört büyük takımı olan İngiltere'den Arsenal FC, İtalya'dan AC Milan, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Ukrayna'dan FC Shakhtar Donetsk takımlarıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Indesit bu sponsorluk anlaşmasıyla başarılı bir şekilde faaliyet gösterdiği Avrupa pazarında markanın dinamik ve yenilikçi yönünü vurgulayacak bir iş birliğine imza atmış oldu. Sponsor olunan dört takımın da Indesit'in "verimlilik, güvenilirlik ve fonksiyonellik" kavramlarından oluşan marka değerlerini tamamen desteklediğine inanıyor.

Bilgi için: MPR Halkla İlişkiler

Tel: 0212 438 63 50