BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mehmet Özhaseki'den 100 bin kadına istihdam müjdesi

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'den öğrencilere %50 indirim müjdesinden sonra şimdi de başkentli kadınlara istihdam müjdesi geldi.

Abone ol

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara için sosyal belediyecilik anlayışı ile  gençler, çocuklar, engelliler, yaşlılar ve kadınlara, projelerinde öncelik veriyor.

Bu kapsamda öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim yapılacağını duyuran müjdenin ardından bir müjde de başkentli kadınlara geldi.

Her mahalleye bir krej

Özhaseki her mahalleye bir kreş projesiyle onbinlerce kadının istihdam edileceğini açıkladı.

Özhaseki ayrıca, başkentli kadınların ayrıca yaşlı bakım evleri ve belediye şirketlerinde de istihdam edileceğini duyurdu. 

Üreten her kadın emeğinin karşılığını alacak

Kadınlara yönelik istihdam projeleri bununla da kalmayacak.  Özhaseki, Belediye bir kooperatif kurarak, bunlar için satış stantları oluşturduğunda üretim yapan her kardeşimizin satacağı ürün orada ortaya çıkar. Resim yapan birisi bile resimlerini satmak istediğinde işte bizim o açacağımız dükkanda, stantta, mağazada bunları satabilecek.

Bunları daha önce yaptık. Bizim için zor bir şey değil. Çok değişik alanlarda onlarca değişik ürün yapan kadınlarımızın bu el emeği olan, göz nuru olan işlerini satabilecekleri, pazarlayabilecekleri ev ekonomisine de katkı sağlayabilecekleri ortamları sunmak tabi ki belediyelerimizin işi, diye görüyorum” diye konuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Adil Gür İstanbul ve Ankara anketi! Bu 3 ilçeyi alan seçimi kazanır
Foto Galeri Adil Gür İstanbul ve Ankara anketi! Bu 3 ilçeyi alan seçimi kazanır Galeriye Gözat