BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdoğan, rica etti! Verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki yangınla ilgili "bizim verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın. Benim insanım modern bir yaşam tarzına ulaşsın" diye konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'daki mitingde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Bugün Ankara'da çıkan yangında 5 kardeşimiz yanarak öldü, 11 kardeşimiz ağır yaralı. Metruk denilebilecek noktada. Boş bina diye oraya yerleşen vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Onun için bizim verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın. Benim insanım modern bir yaşam tarzına ulaşsın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Şimdi yeni bir pist yapıyoruz"

Ama onların buralarda zaten en ufak bir eseri yok ki. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı çalışmıyordu. Biz geldik, çalıştırdık ve yetmedi şimdi yeni bir pist yapıyoruz. Niye? İş bilenin, kılıç kuşananın.

"Anadolu'yu Avrupa Yakasına Marmaray'la bağlamış olduk"

Gebze Halkalı Banliyö Hattı'nı açtık. Bunu Marmaray'la bağladık ve Anadolu'yu Avrupa Yakasına Marmaray'la bağlamış olduk.

26 kilometrelik Kadıköy, Kartal, Pendik, Tavşantepe Metro Hattı'nı ilçemize kazandırdık. Çeşitli bölgelerimizde 15 adet yol, 18 adet köprü kavşak ve bağlantı yollarını tamamladık. Mahallelerimize 45 park yaptık. 4 parkın yapımına devam ediyoruz. Millet bahçeleriyle, millet kıraathaneleriyle buraları daha da zenginleştireceğiz.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Optimar'dan seçime günler kala çok tartışılacak anket: İstanbul, kıl payı
Foto Galeri Optimar'dan seçime günler kala çok tartışılacak anket: İstanbul, kıl payı Galeriye Gözat