BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Mehmet Özdilek'in Ersun Yanal sözleri Twitter'ı salladı!

Fenerbahçe ikinci kez Ersun Yanal'la anlaştı. Ersun Yanal'ın takıma gelmesi taraftarı heyecanlandırırken Fenerbahçe'nin dört gözle beklediği Erzurumspor maçıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Ersun Yanal'la ilgili açıklama yaptı. Özdilek'in sözleri Twitter'da TT listesine girdi.

Abone ol

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hiçbir rakipten çekinmediklerini Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar almak için mücadele edeceklerini söyledi. Sarı-lacivertli takımda hoca değişikliğiyle ilgili konuşan Özdilek, Ersun Yanal’ın ligi bilen bir hoca olduğunu belirtti.

Özdilek yönetimindeki Erzurumspor Süper Lig'de topladığı 14 puanla Fenerbahçe'nin bir basamak üzerine 16. sırada yer alıyor. B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. 3-1 biten Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren Özdilek, rakibin bulduğu 3 pozisyonu gole çevirdiğini söyledi.

LİGİ İYİ BİLEN BİR HOCA: Basın mensuplarının Fenerbahçe’nin teknik direktör olarak Ersun Yanal ile anlaştığını resmen açıkladığını belirtmesi üzerine Özdilek, şöyle konuştu;

“Ligi bilen bir hoca, hayırlı olsun. Takımda, oyunda değişiklik olur mu bilemem. Kadroda revizyon olacaktır. Bizim saha içindeki duruşumuz belirleyici olacak. Reel olarak bakıldığında sakat cezalı oyuncuları var. Belli başlı oyuncularla kurgu yapacaklar. Oyun anlayışında değişiklik olur mu onu da bilemiyorum. Ama önemli olan bizim yapacaklarımız. Karşımızda çok gol atan değil, gol yiyen bir Fenerbahçe var.” 

CİDDİ SIKINTIMIZ VAR: Erzurumspor’un en önemli sıkıntısının bitiricilik olduğuna dikkat çeken Özdilek, “Bizim oyunsal anlamda sıkıntımız yok, son vuruşlarda ciddi sıkıntımız var. Atılan goller defans ve orta sahadan. İlerideki arkadaşların niyetleri çok iyi, sonuçlandırmada ciddi problem var. Atılan gollerin tamamını ekstra goller olarak görüyorum. Üretme tamam, bitiricilikte ciddi sıkıntımız var.

BECERİ EKSİĞİMİZ VAR: Bütün deplasmanlarda yakaladığımız gibi İstanbul’da da pozisyona gireriz. Malatya maçında geldiğim günden beri en fazla ürettiğimiz iç saha maçını oynadık ama bitiremedik. Rakibin ilk yarıda bir, ikinci yarı üç tane atağı var. Biraz beceri eksiğimiz var. Ama her maçın hikayesi farklı. Bu tür müsabakalardan sonra büyük takımlara oynamak avantajdır” ifadelerini kullandı.