BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Metiner ile Bülent Arınç'ın oğlu havaalanında kavga etti

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ile Bülent Arınç'ın oğlu AK Parti Milletvekili Ahmet Bülent Arınç, Esenboğa Havalimanı VIP salonunda kavga etti. Kavgayı Metiner sosyal medya hesabından duyurdu.

Abone ol

ANKARA Esenboğa Havalimanı'nın VIP salonunda eski AK Parti Milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner ile eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç kavga etti. Metiner, Bülent Arınç'ı "Reis’in hatırına sana katlanıyoruz. Yoksa defterini dürmesini biliriz" diye tehdit etmişti.. 

VIP salonundaki kavgayı Mehmet Metiner soylam medya hesabı üzerinden duyurdu. Metiner, Mücahit Arınç'ın herkesin içinde kendisine  terbiyesizce laflar eşliğinde saldırıda bulunmak istediğini yazdı. İşte Mehmet Metiner'in o paylaşımı...

METİNER ARINÇ'I TEHDİT ETMİŞTİ.. Mehmet Metiner, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik tehditte bulunmuş, "Reis’in hatırına sana katlanıyoruz. Yoksa defterini dürmesini biliriz. Bence Reis’in müsamahasını da, şansını da fazla zorlama" demişti.

BİN KERE DÜŞÜNDÜM PAYLAŞMAK İÇİN... Mehmet Metiner, olayın nasıl geliştiğiyle ilgili sorulan soruya, "Konuşmak istemiyorum. Bilinsin diye yazdım. Onun dışındaki hiçbir yorumun içinde olmam. Bundan sonrası parti genel merkezimizi ilgilendirir. Partime davama zarar verecek hiç bir söz ve davranışın içinde olmadım ve bundan sonra da olmam. Bu tweeti atarken de bin kere düşündüm ‘paylaşayım mı’ diye. Ama bu çirkinliğin bilinmesini istediğim için paylaştım. Umarım parti genel merkezimiz gereğini yapar" dedi.

Öte yandan Ahmet Mücahit Arınç, konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemedi.

Mehmet Metiner Mücahit Arınç kavgası giderek büyüyor

AHMET HAMDİ ÇAMLI: AYNI MAHALLENİN ÇOCUKLARIYIZ... Tartışma sırasında aynı ortamda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise olayın büyütülecek bir yanı olmadığını söyledi. Çamlı olayı şöyle anlattı: "Çok önemli birşey olmadı. Büyütülecek abartılacak birşey yok. Kimse kimsenin üzerine yürümedi. Herhalde yazdığı bazı yazılarla ilgili babasıyla ilgili sanıyorum onlarla ilgili bir hissiyat oldu. Neden olduğunu bilmiyorum ama. ‘Üstüme yürüdü, kaçtı gitti’ öyle birşey yok. Biz hepimiz bir mahallenin çocuklarıyız. Yedi düvel üstümüze çöküyor bir de biz birbirimizle mi uğraşacağız."

Metiner'den Bülent Arınç'a: Reis'in hatırına sana katlanıyoruz yoksa...