BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mehmet Demirkol: Belhanda olmadan olmuyor

Galatasaray'ın Lomomotiv Moksova'ya 2-0 yenildiği maçı yorumlayan Mehmet Demirkol, “Belhanda olmadan olmayacağını umarım Galatasaray taraftarı anlamıştır. Belhanda takımın %40’ını taşıyordu. Eleştirilerin ne kadar haksız olduğunu tüm futbol severler görmüştür.” dedi.

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına 2-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı takım bu sonuçla 4 puanla 3'üncü sırada kalarak son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını kaybetti. Lokomotiv Moskova ise puanını 3'e yükselterek son maçlar öncesi Avrupa Ligi umutlarını sürdürdü.

Mehmet Demirkol, maçın ardından yayıncı kuruluşta Galatasaray ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Demirkol’un açıklamaları:

“Kim kendini verdi? Biraz Ozan, biraz Donk. Kimse mücadele etmedi, temas yok kimsede. Kulüplerde olabileceğin sahne buydu, buna odaklanman lazım. Kulüpler Birliği açıklama yapıyor, Galatasaray ona cevap veriyor, oyuncunun kafası dağınık.”

“Fatih Terim’den ‘kırılıyoruz’ lafını duyduğumu hatırlamıyorum. Ndiaye, Donk gibi adamlar niye kırılır? Bu takımda, isyan eden oyuncu maalesef yok.”

“Belhanda olmadan olmayacağını umarım Galatasaray taraftarı anlamıştır. Belhanda takımın %40’ını taşıyordu. Eleştirilerin ne kadar haksız olduğunu tüm futbol severler görmüştür.”

“Fatih Terim bazı şikayetlerinde haklı olabilir ama asıl dokunması gereken yer, saha içi. İstediğimizi yapalım, eninde sonunda oyuncuda bitiyor iş.

“Hasan Şaş saha kenarında oynamak için deliriyordur ve çıksa şu psikolojik durumda 10 dakika oynar.”

“Fatih Terim elinde olsa tüm takımı değiştirecek. Hocanın yüzde 100 sahaya dönmesi lazım. Biz Fatih Terim’i Türkiye’de bir futbol devrimi yapmış olarak biliyoruz. Formda olursa, yine yapar.”