BIST 10.606
DOLAR 32,23
EURO 35,01
ALTIN 2.428,30
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Baransu'nun kehaneti tuttu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu merakla beklenen köstebek bakan açıklamasını yaptı ve Beşir Atalay'ın adını verdi

Abone ol

Kılıçdaroğlu'nun ilgi toplayan açıklamasında verdiği isim olan Beşir Atalay'ın kösetebek olduğunu Mehmet Baransu'nun daha önce açıkladığı ortaya çıktı.

Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Kanal A ekranlarında CHP'li Gürsel Tekin'i ağırladığı programda köstebek bakanın Beşir Atalay olduğunu iddia etmişti. Baransu, programda Deniz Feneri'ndeki köstebek bakan iddiası için Kılıçdaroğlu'nun 'Başbakan açıklasın aksi taktirde haftaya grup toplantısında ben açıklayacağım' dediğini hatırlatmış  "neden o ismi açıklamaktan korkuyor" diye sormuştu. Baransu, "Kuvvetle muhtemel, yüzde doksan dokuz Kılıçdaroğlu'nun açıklayacağı bakan Beşir Atalay" diyerek merak edilen ismi deşifre etmişti. Baransu'nun canlı yayındaki iddasına progamın konuğu Gürsel Tekin'den bir itiraz gelmemişti.

BARANSU'DAN TWİTTER'DA İLGİNÇ İDDİA!

Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı açıklamadan sonra konuyu Twitter'dan yorumlayan Mehmet Baransu ilginç bir iddia daha attı ortaya. Baransu attığı tweet'te şöyle dedi:

"Bu kulis de benden twiter dostlarına. Beşir Atalay aslında yeni bakanlar kurulu listesinde yoktu. Cumhurbaşkanı kendisini listeye ekledi."