BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Birand neden öldü

Mehmet Ali Birand neden öldü? 1 yıl direndiği ama sonunda yenik düştüğü hastalığı neydi?

Abone ol

Mehmet Ali Birand'ın ölümü Türkiye'de tam bir şok havası yarattı.  Peki ama Mehmet Ali Birand hangi hastalığa yakalanmıştı ve neden öldü?

Amerikan Hastanesi'nde çok normal ve standart bir ameliyat geçiren Mehmet Ali Birand'ın ölümü soyadı gibi bir anda oldu.

Pankreas kanseri olduğu iddia edilen Birand, daha önce iki kez stend değişimi için hastaneye gitmiş ve gittiği günün akşamında Kanal D ekranına çıkıp Ana Haber Bülteni'ni sunmuştu.

Bu kez de aynısının olacağgını sanıyordu ama olmadı. Usta gazeteci çarşamba sabahı girdiği hastaneden bu kez cansız çıktı.

Birand, bundan bir süre önce Birand, pankreas kanseri olduğu yönündeki iddiaları yalanlamış, “safra kesesinde bir daralma olması nedeniyle küçük bir cerrahi operasyon geçirdim. Kanalları genişletmek için stent takıldı. Terapi devam ediyor” demişti.

Yoğun gündeme rağmen, Kanal D ile hastane arasında mekik dokuyarak hem işini hem de tedavisini sürdürdüğünü söyleyen Birand, "eğer gerçekten çok ağır bir hastalığım olsaydı ekranlarda olmazdım, ekranlarda olduğuma göre her şey yolunda demektir" şeklinde konuşmuştu.