BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Mehmet Ağara çok sert tepki

Mehmet Ağar'a en sert tepki Çorum'dan geldi. DYP'liler önce partiden istifa etti sonra da Ağar'ın posterlerini yaktı.

Abone ol

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde DYP ilçe Başkanı Abdullah Kıyak, 14 kişilik yönetim kurulu, yaklaşık 400 oluşan parti üyesi ile birlikte istifa etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde izlediği politikadan dolayı istifa ettiklerini açıklayan DYP’liler, parti binasındaki Mehmet Ağar posterlerini duvardan indirip yaktı.

AĞAR YANLIŞ YAPTI

DYP'liler görevlerinden istifa ettiklerini açıklamalarından sonra parti binası önünde toplandı. Burada basın toplantısı yapan İlçe Başkanı Abdullah Kıyak, “Çoğunluğunun kararına saygı duyulması gerekiyor. DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmayarak CHP yanlısı tutum sergilemesi parti yönetici ve üyeleri tarafından hoş karşılanmamıştır. Genel Başkan yanlış yapmıştı ve halk sandıkta kendilerini cezalandıracaktır. DYP ve Anavatan Partisi'nin birleşmesiyle oluşan Demokrat Parti'nin de mevcut yönetim ile hezimete uğrayacağına inanıyoruz'' dedi.

AĞAR'IN POSTERİNİ YAKTILAR

‘Ağar istifa' diye slogan atan grup, parti binasındaki tabelanın üzerini siyah bezle kapattı. Bu arada bazı kişiler parti binasının duvarlarında asılı bulunan Ağar'ın posterlerini çıkarıp yaktı.