BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Medcezir 45. bölüm Mira ve Yaman aşkı sil baştan!

Medcezir'in 45. bölümüne bu akşam Yaman ile Mira'nın aşkı damga vuracak. Yenidenateşlenen aşkta bu sefer hangi engeller çıkacak?

Abone ol

Medcezir'de yine heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nikah günü yaşanacaklar Mira ve Yaman için yeni bir başlangıç olacak. Medcezir'in 45. bölümüne bu akşam Yaman ile Mira'nın aşkı damga vuracak. Yenidenateşlenen aşkta bu sefer hangi engeller çıkacak?

45. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mira ve Yaman ilişkilerine yeni bir sayfa açıyor!
Nikah günü Yaman’ın umut dolu bekleyişi aslında Mira’ya olan aşkının itirafı gibidir. Mira acı tatlı tüm yaşananlarla dolu bir yılı arkalarında bırakıp temiz bir sayfa açmak için Yaman’a yaklaşır. Bu,  ikisi için de yeni bir başlangıç olacaktır. 

medcezir-45.-6.jpg

Deniz’in Ender’le ilgili öğrendiği haber Sedef’le yolunun tekrar kesişmesine sebep olur. Böylece Deniz, Serezleri, Mert de onu daha yakından tanıma imkanı bulacaktır. 

medcezir-45.-bölüm-1.jpg

Leyla’nın Nadir Baktıroğlu hakkında ulaştığı bilgiler Asım Şekip Kaya’ya düzenlenen komploda Selim’in elinde güçlü bir koz olur. Böylece Leyla da artık tehlike çemberinin içine adım atmıştır.

medcezir-45.-bölüm-2.jpg

Eylül ve Mert birbirlerinden habersiz verdikleri kararı sorgularken Yaman ve Mira farklı geleceklerin pembe hayallerini kurarlar. Fakat gerçek hayat o kadar da toz pembe değildir.

medcezir-45.-bölüm-3.jpg

MEDCEZİR'DE 44. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

aman tam her şeyi düzeltmeye karar verdiği anda, tanık olduğu durum karşısında öfkeden deliye döner. Mira artık kendinden çok uzaklara savrulmuştur. Mira Orkun'un tam olarak ne yaptığından habersizdir, ancak Yaman'ın hissettiklerini tahmin ettiği, öfkesinin ne demek olduğunu bildiği için, O’nu ikna etmenin boşuna olduğunu bilir ve sessiz kalır...

Babasıyla yaşadığı çözülme sonucunda Mert’in ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken teknesinin denizde terk edilmiş bir şekilde bulunması korkuları tırmandırır... 

Yaman, tesadüfen yanında Elif varken Mert’ten bir haber alır, Eylül de aynı haberi aldığında yanında Mira vardır. Böylece, birbirlerini hiç görmek istemedikleri halde Yaman ve Mira Mert için tekrar bir araya gelirler.

Yaman ve Mira için çözülmesi gereken çok düğüm vardır.

Bu olayla en yakınları, Yaman ve Mira’nın tepkisiz kalamayacağı mükemmel bir planı devreye sokarlar.