BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

McDonald’s’ta 1169 Kontrol

Bir McDonald’s köftesi tepsiye gelene kadar 1169 kere kontrol ediliyor.

Abone ol

McDonald’s, et kalitesi konusunda iddialı. Etlerinin tamamını ilk günden itibaren Pınar Et’ten tedarik eden McDonald’s’ın yüzde 100 dana etinden üretilen hamburgerlerinin içine hiçbir katkı maddesi ve ekstra yağ ilave edilmiyor. Sadece piştikten sonra üzerlerine tuz ve karabiber serpiliyor. Pınar Et, McDonald’s Türkiye’de
faaliyete geçtiği ilk günden itibaren, yani tam 23 yıldır McDonald’s’ın hamburger etini üretiyor.

Dünya Standartları Besicilik Sistemi’ne uygun olarak yetiştirilen hayvanlar, İslami usullere ve hayvan refahı prensiplerine uygun olarak kesiliyor. McDonald's için yetiştirilen hayvanların sağlığı titizlikle takip ediliyor.

McDonald’s Genel Müdürü Hakan Serim, bir McDonald's hamburger köftesinin besi çiftliğinden tepsiye kadar tam 1169 kere kontrol ve denetimden geçtiğinin altını çizerek “McDonald’s restoranlarımızda her misafirimizin yediği hamburger köftesinin üretim tarihi ve parti numarasından o etin çiftlikteki hangi hayvandan geldiğini, o hayvana hangi yemler verildiğini, hangi aşılar yapıldığını takip edecek izlenebilirlik sistemleriyle çalışıyoruz” diyor.

McDonald’s sadece köftesinde değil, diğer ürünlerinde de aynı özeni gösteriyor. Tamamına yakını Türk üreticiler tarafından üretilen McDonald’s ürünleri, McDonald’s’ın dünya çapında uyguladığı kalite ve gıda güvenliği standartlarına uygun olarak hazırlanıyor.

Dünyada her gün 58 milyon kişiye aynı lezzet ve kalitede ürünü sunan McDonald’s, gıda güvenliği ve kalitede hiçbir şeyi şansa bırakmıyor; restoranlarında sunulan her ürünü titizlikle denetliyor.

www.mcdonalds.com.tr