BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Mazot deposunda 97 kilo eroin!

Narkotik ekipleri'nin, 5 aydır takip ettiği uyuşturucu kaçakçılarına yönelik düzenlenen oprasyonda 97 kilo eroin ele geçirildi

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Doğu illerinden uyuştucu getireleceği ihbarı üzerine harekete geçti. Yaklaşık 5 ay süren takibin ardından uyuşturucu yüklü kamyonun İstanbul 'a geldiğini tespit eden narkotik polisleri, aracın Sultanbeyli'de bir otoparka geldiğini tespit etti.

Otoparkın kapandıktan sonra baskın düzenleyen polis, kamyon sürücüsü Salih B. ile uyuşturucunun sahibi olduğu iddia edilen Lokman Ö. ile Esret A.'nın kamyonun mazot deposuna gizlenmiş uyuşturucuların bir kısmını çıkardığını farketti. Polisler mazot deposunu kırarak diğer uyuşturucuları da çıkardı. Daha önce çıkartılanlarla birlikte toplam 97 kilogram eroin ele geçirildi. 3 uyuşturucu kaçakçısı tutuklandı.

2 KİLOYA YAKIN KOKAİNİ MİDESİNDEN ÇIKARDILAR

Öte yandan, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan profil takip uzmanları Brezilya'dan gelen bir yolcuyu şüpheli davranışları üzerine durdurdu. Şüphelinin valizinde yapılan aramada herhangi bir şeye rastlanılmadı. Bunun üzerine Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülün E.B.S'nin çekilen MR'ın da midesine gizlenmiş uyuşturucular olduğu anlaşıldı. İlaç verilen şüphelinin midesinden 45 kapsül halinde 1 kilo 880 gram kokain ele geçirildi.Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.