BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  MEDYA

Masterchef Burcu Eminoğlu aslında bambaşka şu haline bakın!

TV8'in büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Masterchef'te artık yarı final heyecanı başladı, muhteşem finale sadece sayılı günler kaldı. Yarı finale kalan 5 isimden biri olan Burcu Eminoğlu kimdir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir?

Abone ol

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programında finale artık sayılı günler kaldı, 5 yarışmacı ile yarı final heyecanı başladı. Büyük ödül için yarışan 5 yarışmacıdan biri de farklı tarzı ve sempatik tavırları ile dikkat çeken isim Burcu Eminoğlu oldu. Peki Masterchef Burcu kaç yaşında, asıl mesleği ne?

MASTERCHEF BURCU KİMDİR: Tv8 ekranlarına damga vuran Masterchef yarışma programının en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç isim Burcu Eminoğlu 29 yaşındadır.

Yarışma gereği birçok farklı yemek yapsa da Burcu'nun asıl uzmanlık alanı pastadır. Mutfakta kendini özgür ve yaratıcı hissettiğini söyleyen Burcu, kendine has pasta ve tatlı tarifleri ile meşhurdur.

Finale gidecek isimler arasında gösterilen Burcu Eminoğlu resmi instagram hesabı olan 'benimu'dan yaptığı pasta ve farklı lezzetleri takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Masterchef Burcu'nun Kadıköy'de Mninola Pasta Atölyesi adında bir dükkanı vardır. Yarışmaya katıldıktan sonra yaptığı lezzetleri tatmaya gelen kişilerin çoğaldığını söyleyen Burcu adını finale yazdırmakta kararlı.