BIST 9.783
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,27
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Mansur Yavaş: Erdoğan'dan da para aldım

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyenin muhalefette olmasıyla hizmetlerin iyi olmayacağı iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

Abone ol

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Şimdi şöyle diyorlar; belediye başkanı hükümetle aynı olmazsa hizmetler iyi olmaz. Ben 6,5 sene Beypazarı'nda muhalefette çalıştım. Tayyip Erdoğan'dan da para aldım, Beşir Atalay'dan da para aldım" dedi.

Mansur Yavaş, Yenikent'te seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Yavaş, Yenikentlilerin sorunlarını dinledikten sonra çözüm projelerini anlattı. 

"Çok oy vermişsiniz; ama hizmet..."

Yenikent sakinlerinin spor salonu ve saha isteklerinin bu zamana kadar yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen Yavaş şöyle konuştu:

"Şu görülüyor ki çok çok oy vermişsiniz; ama hizmet almamışsınız. Artık bir değiştirin bakalım, bir de hemşehrinizi görün. Şimdi şöyle diyorlar; belediye başkanı hükümetle aynı olmazsa hizmetler iyi olmaz. Ben 6,5 sene Beypazarı'nda muhalefette çalıştım. Tayyip Erdoğan'dan da para aldım, Beşir Atalay'dan da para aldım. Kendim için almadım ki. Beypazarı'na yaptığımız hizmetler orada duruyor. Bacasız fabrikaları orada bıraktık geldik. Verenden de Allah razı olsun."

"Metroyu rusya'da 120 yıl önce yaptılar"

Melih Gökçek'in 25 yıl belediye başkanlığı yaptığını, 17 yıldır da aynı hükümetin olduğunu hatırlatan Yavaş, "Şimdiye ne metro problemi ne de ulaşım problemi kalmalıydı. Sizin dediğiniz spor alanları, yeşil alanların hepsi şimdiye yapılmalıydı. Metroyu, raylı sistemi, mübalağa etmiyorum, Rusya'da 120 yıl önce yaptılar. 120 yıl bizden daha öndeler, biz hala 'metro yapacağız' diye uğraşıyoruz. Ankara'nın kaynakları ile bu yapılabilecek durumda" dedi.