BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da kışlada 'ideolojik' slogan atan 15 asker kim!

MANİSA'da kışlada zehirlenen askerlerle ilgili çarpıcı bir ayrıntıyı Milat gazetesi yazarı Serdar Arseven köşesine taşıdı.

Abone ol

Milat gazetesi yazarı Serdar Arseven Yemekten 15 dakika sonra 15 kadar 5 günlük askerin idelojik slogan attığını yazdı.

Manisa'da 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasındaki gıda zehirlenmesi  gündemdeki yerini koruyor. Olaya ilişkin soruşturma sürerken ilginç detaylar gelmeye devam ediyor.

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, sosyal medyada toplam 15 askerin öldüğüna dair paylaşımlar yapıldığını belirterek provokasyona dikkat çekmişti.

Öte yandan AK Parti Manisa Milletvekili Sleçuk Özdağ'ın konuya ilişkin anlattıkları bu yöndeki şüpheleri artırdı.. Milat gazetesi yazarı Serdar Arseven, bu açıklamaları "Slogan atan "15 asker"! başlıklı köşesinde aktardı:

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'a “garip” bir olayı anlatıyor: “Yemekten 15 dakika kadar sonra…. 15 kadar ‘beş günlük' asker, ‘ideolojik slogan'lar atıyor:

BİR ORGANİZASYON MU VAR?

 “Zehirlendik, bu yandaşlar bizleri zehirledi… Bizi zehirliyorsunuz, bu firma kimin firması, yandaşlarrr!” Sayın Özdağ'ın bize aktardığına göre üç aşağı beş yukarı bunları söylüyorlar!.. Çok ilginç değil mi? Bu askerler neyin nesi?

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ diyor ki; “Zehirlenseler, yemekten 15 dakika sonra mı etki eder? Bir saat, bir buçuk saat deniyor…Tuhaf bir durum; diğer Mehmetçikler sonrasında rahatsızlık beyan ediyorlar, rahatsızlanıyorlar ama bunlar hemen o anda… Bir de ideolojik mesajlar veriyorlar. Bunlar beş günlük asker, acemi. Bir organizasyon mu var, bunlara bakılıyor. İnceleme başlatıldı o askerler hakkında.”

Çok ilginç değil mi? Bir grup beş günlük asker “ideolojik” sloganlar atıyor. Canıyla uğraşan bir grup, nasıl yapacak bunu!..

Sonra… Diğer askerler de ekleniyor… Onlar da slogan yok, can derdinde!.. Onlar gerçek, Allah hepsine şifa versin. Hepsi evlatlarımız, gözbebeklerimiz… Diğerleri ise… Acaba? Suya, sabuna “zehir” katan grup, “tantanacı”ları da mı ayarladı? Çok yönlü bir kalkışma var, bu açık!..

Böyle… Eş zamanlı olarak Manisa'dan Kıbrıs'a kadar asker zehirlenmeleri… Son süreçte seri zehirlenme vakaları; son altı, yedi ayda sekiz toplu zehirlenme hadisesi…

Yaklaşık 2500 asker, bu yıl zehirlenmiş!.. 2019'a kadar yaşanacak çok şey var, ömrü yeten görür. Şimdi… Sakin olacağız… Ve… Süreci 2019'a kadar hep birlikte yöneteceğiz!.."